Kategori I pakategorizuar

Të gjithë duan ndryshimin

blank

“Të Gjithë Duan Ndryshimin”, Agron Shehaj: Qeveritarët Punojnë Vetëm Për Veten E Tyre, Opozita Do Fitojë Më 25 Prill Ish-deputeti i PD-së Agron Shehaj, koordinator i kësaj force politike në njësinë 5 dhe 7 në Tiranë, i ftuar në rubrikën…