blank

Të gjithë duan ndryshimin

“Të Gjithë Duan Ndryshimin”, Agron Shehaj: Qeveritarët Punojnë Vetëm Për Veten E Tyre, Opozita Do Fitojë Më 25 Prill

Ish-deputeti i PD-së Agron Shehaj, koordinator i kësaj force politike në njësinë 5 dhe 7 në Tiranë, i ftuar në rubrikën “Opinion” në “News 24” deklaroi se në Shqipëri, të gjithë duan ndryshimin.

“Me votë funksionoi në Kosovë dhe kështu funksion edhe në Shqipëri. Duhet të mësojmë nga Kosova. Shpresoj që zgjedhjet të jenë të lira e të ndershme, sepse nëse nuk kemi, kemi humbur gjithçka. Nëse nuk ka zgjedhje të lira, Shqipëria do ketë të njëjtat problematika, probleme me votat, me vjedhjen e votimeve, me skandalet.

Me Ramën nuk ka garanci për zgjedhje të lira. Në Shqipëri të gjithë duan ndryshim. Opozita do të fitojë më 25 prill. Qeveria është e përlyer me krimin, Rama dështoi me zgjedhje të lira, me integrimin. Rama kishte 3 kushte për pengesë të integrimit, kurse sot ka 5”, tha Shehaj.

Agron Shehaj nënvizoi se zgjedhjet në Kosovë ishin një leksion demokracie për Shqipërinë.

Ish-deputeti i PD-së Agron Shehaj, koordinator i kësaj force politike në njësinë 5 dhe 7 në Tiranë, i ftuar në rubrikën “Opinion” në “News 24” deklaroi se në Shqipëri, të gjithë duan ndryshimin.

“Me votë funksionoi në Kosovë dhe kështu funksion edhe në Shqipëri. Duhet të mësojmë nga Kosova. Shpresoj që zgjedhjet të jenë të lira e të ndershme, sepse nëse nuk kemi, kemi humbur gjithçka. Nëse nuk ka zgjedhje të lira, Shqipëria do ketë të njëjtat problematika, probleme me votat, me vjedhjen e votimeve, me skandalet.

Me Ramën nuk ka garanci për zgjedhje të lira. Në Shqipëri të gjithë duan ndryshim. Opozita do të fitojë më 25 prill. Qeveria është e përlyer me krimin, Rama dështoi me zgjedhje të lira, me integrimin. Rama kishte 3 kushte për pengesë të integrimit, kurse sot ka 5”, tha Shehaj.

Agron Shehaj nënvizoi se zgjedhjet në Kosovë ishin një leksion demokracie për Shqipërinë.