Bëhu vullnetar, ndihmo fushatën tonë:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
blank

KONVENTA THEMELUESE E PARTISË MUNDËSIA

1 QERSHOR 2024
ORA 11:00

HYRJA QË NË ORËN 10:00

PALLATI I KONGRESEVE

4 Pikat Kryesore të Programit

Pika 1

Kryetari largohet, nuk kandidon pas humbjes së zgjedhjeve.

Pika 2

Platformë online për konsultim dhe votim nga anëtarësia.

Pika 3

Transparencë e plotë financiare dhe botim i raportit vjetor financiar.

Agron Shehaj

Politika duhet të jetë profesioni i shërbimit ndaj njerëzve

Agroni vjen nga një familje patriote vlonjate, e cila u përndoq nga regjimi komunist. Gjyshi, Sulo Shehaj, luftëtar në Luftën e Vlorës, ishte ndër personat e parë të burgosur politikisht pas vendosjes së komunizmit dhe vdiq në burg më 1948.

Në mars 1991, kur ishte vetëm 13 vjeç, Agroni emigroi me familjen në Itali, në një udhëtim të vështirë me anije drejt lirisë. Shkollën fillore dhe të mesme i përfundoi në Bolzano ndërsa studimet universitare për ekonomi i kreu në Universitetin e Firences.

Pas 15 vitesh në Itali, Agroni vendosi të kthehet në Shqipëri…

Më Ndiqni në Rrjetet Sociale